Skip to main content

Lerøy og Miljøhavn med sommerkampanje

Publisert 02.07.23

Sommerkampanjen «Hjelp oss å holde sjøen ren» med Lerøy og Miljøhavn som avsender er nå på lufta i sosiale medier og ulike digitale publikasjoner.

Lerøy er sponsor og samarbeidspartner til Miljøhavn og et av selskapene i Norge som virkelig tar bærekraft på alvor. Nå har de sluppet en større kampanje som skal få feriegjester og andre til å bidra til å plukke plast og avfall fra norske båthavner.

Lerøy og Miljøhavn med sommerkampanje
Lerøy og Miljøhavn med sommerkampanje

- Det er en opplysningskampanje som oppfordrer til handling. Budskapet vårt er «sammen rydder vi sjøen» eller «hjelp oss å rydde sjøen», og har konkret fokus på «slik gjør du det». Kampanjen går på Facebook/Instagram i 3-4 uker, samt 1 uke som displayannonser på digitale publikasjoner, forteller digital markedsfører i Lerøy, Maria Torstad.

Kampanjen er målrettet geografisk mot de områdene der det finnes beholder med håv fra Miljøhavn. Dersom noen trykker på annonsene, lander på de artikkelen om samarbeidet på nettsidene til Lerøy.

© Miljøhavn AS. Alle rettigheter reservert.


Miljøhavn AS
Sofiemyrveien 12
1412 Sofiemyr

Org.nr.: 922 920 125

Tlf:
+47 900 85 832
Mail:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Laget og vedlikeholdes med ❤ av 9co Webdesign.no